Twilight Film/Movie

Som de flesta kanske redan vet, ska den första boken - twilight bli en film.
Den kommer ut i USA den 12 december. Så tänkte att jag skulle göra en kategori för filmen också!

Dessutom, nya unika besökare varje dag som kommer tillbaka.
Skulle vara kul och veta vilka ni var! =)

Har tänkt att kanske också göra en grej med "medlemmar" till bloggen. kanske skappa någon slags forum/chatt hit också. Vad tycker ni?



UPDATE:
Har fixat en slags chat vid sidan av bloggen som jag har tänkt prova ett tag. så får vi se hur det går!

eclipse på svenska?

Sara
bra initiativ! gillar böckerna starkt. har dock ej läst eclipse då min engelska är rätt dålig.
vet du kanske när den kommer på svenska?

Hej Sara!
Från vad jag hört, så ska den vara klar och helt översatt till hösten!
Hon som översätter boken heter: Carina Jansson.
Så det är bara och vänta tills den kommer ut på Svenska :)

När jag hör din röst / New Moon - Andra boken

image3

NÄR JAG HÖR DIN RÖST
av Stephenie Meyer (Engelska: New Moon)

Alla som har väntat på att få veta hur det gick för Bella och Edward kan nu sätta tänderna i denna fantastiska uppföljare. Bella firar sin födelsedag tillsammans med Edward och hans familj. Men firandet får ett minst sagt abrupt slut när Bella skär sig på en glasskärva och familjens "yngsta" vampyr inte kan lägga band på sina känslor utan kastar sig över henne. Händelsen får Edward att inse vilken fara han och hans familj utgör för Bella och han ser ingen annan utväg än att lämna henne.

Bella sörjer Edward och dras djupare och djupare ner i en depression. En dag får hon se en av männen som Edward tvingades rädda henne ifrån. Utan att tänka på konsekvenserna närmar hon sig mannen. Plötsligt hör hon Edwards röst inuti sitt huvud. Med orolig stämma varnar han henne och hon fylls av ett märkligt lugn. Efter den händelsen ser Bella till att hamna i den ena farliga situationen efter den andra för att få höra hans röst igen. Tills hon kastar sig utför klipporna ... Med en oemotståndlig kombination av romantik och spänning berättar Stephenie Meyer vidare om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.

Frågor

Om ni har några frågor eller något om bloggen, så skriv den i kommentars-rutan eller mejla mig på: [email protected]


Det kan vara allt ifrån vem jag är, till varför jag skapade denna blogg, eller kanske ni undrar syftet med den?
Fråga på.



Om jag kunde drömma/ Twilight - första boken

image2
OM JAG KUNDE DRÖMMA av Stephenie Meyer

 "Tre saker var jag absolut övertygad om. Den första var att Edward var vampyr. Den andra var att det fanns en del av honom - och jag visste inte hur stark den delen kunde vara - som törstade efter mitt blod. Och den tredje var att jag var villkorslöst och ohjälpligt förälskad i honom.

"BELLA SWAN Isabella Swan flyttar till Forks, en liten regnig sovstad i Washington. Hon förväntar sig att hennes nya liv ska bli lika långtråkigt som staden själv. Men när hon träffar den gåtfulle och förföriske Edward Cullen tar hennes liv en oväntad och farlig vändning. Edward har länge lyckas hålla sin identitet som vampyr hemlig. Men nu går ingen säker, minst av allt Bella som är den person Edward håller mest av. Edward och Bellas förhållande balanserar på knivseggen mellan begär och livsfara. OM JAG KUNDE DRÖMMA är en intensivt sinnlig och utomordentligt spännade kärleksroman.

(info: Cdon.com)

Update

Ett antal unika besökare har tittat en sedan igår, men inte lämnat ett spår efter sig. gör gärna det om ni vill!

I alla fall, har tänkt lägga in recensioner som andra skrivit på de olika böckerna, så att det som hittat hit, men inte läst böckerna ska få en lite inblick i det dom handlar om. Kommer dock inte skriva det ur en personlig synvinkel, utan kommer antagligen ta de ifrån boksidor/cdon.com, på både svenska och engelska.

Första inlägget

Efter att ha letat runt på google en stund och letat efter en sida för oss Svenska "twiligtfans" gav jag upp. Jag hittade inte någon. Så jag bestämde mig för att starta denna blogg, och om ni andra vill kan vi ha denna som en mötesplats. För ärligt talat, så är det ingen utav mina vänner som läser dessa böcker, medan i USA känner alla till dem. Så man har liksom ingen att prata med om böckerna, och jag känner att jag är i stort behov av att göra det!

Så jag tänkte börja lite smått och fixa till layouten, och sedan får vi se hur det blir!

Kommentera gärna, så jag får se om det finns fler intresserade som hittat hit!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0